Language

Follow us:

        

 

Locatie: Zwijndrecht

Ben jij een beginnende turner en heb jij altijd al salto’s en andere spannende elementen van turnen willen proberen? Dan zijn de trainingen op zondag zeker wat voor jou! Eens per maand trainen we bij onze externe trainingslocatie in Zwijndrecht op zondagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. De zaal in Zwijndrecht is een nieuwe turnhal die beschikt over alle faciliteiten die je mag verwachten in een goede turnhal.

Om 18.45 uur zullen we met zijn alle verzamelen voor de turnhal aan de Uilenvliet 1 te Zwijndrecht. Na snel omkleden beginnen we deze training om 19.00 uur met een gezamenlijke warming-up op de grote vloer in het midden van de zaal. Na afloop verspreiden we ons over de verschillende toestellen. Alle toestellen voor zowel dames en heren zijn aanwezig in deze zaal waarop op hoog niveau kan worden getraind. Naast de gebruikelijke toestellen beschikt de zaal ook over een valkuil waarin voor alle toestellen kan worden getraind. De valkuil is ideaal voor het aanleren van nieuwe elementen! Naast de valkuil beschikt de zaal ook over een airtrack, grote trampolines, een fitness ruimte en een trampoline baan.

Trainingen op de zondag zijn toegankelijk voor elk niveau. Als beginnende turner kan je hier alles proberen wat je zou willen. Met een valkuil kan je nog veiliger trainen! Dus twijfel je nog, dan is dit zeker je kans om turnen te proberen! Gevorderde turners kunnen ook zeer goed terecht in deze zaal. Nieuwe elementen oefenen en deze verbeteren wordt nog makkelijker met behulp van het camera systeem waarop je oefening wordt opgenomen en kan worden terug bekeken. Zo kan je jezelf, maar ook elkaar helpen om te groeien binnen turnen!