Language

Follow us:

        

 

Locatie: Erasmus Sportgebouw

Elke dinsdag- en donderdagavond trainen wij in zaal 1 van het Erasmus Sportgebouw. Deze zaal wordt gebruikt door allerlei verschillende verenigingen waardoor het geen vaste turnzaal is. Aan het begin van de training bouwen wij daarom gezamenlijk de hal om tot een echte turnzaal. De trainingen op dinsdag staan onder leiding van Zsolt Gál en de training op donderdag van Lieke Schiphof-Godart.

We starten altijd met een gezamenlijke warming-up gegeven door de trainer. Na de warming-up verspreiden we ons over de toestellen. Voor de dames zijn alle toestellen aanwezig waarop kan worden geturnd op elk niveau. Ook voor de heren zijn alle toestellen aanwezig, waarnaast ook gewerkt kan worden aan kracht elementen met de gewichten in de zaal. Aan het einde van de training sluiten we gezamenlijk af met een kracht training.

 

Trainingen op dinsdag en donderdag zijn toegankelijk voor elk niveau. Beginnende turn(st)ers hebben genoeg mogelijkheden om in deze zaal de basis van het turnen te leren en hierin door te groeien. De trainer en alle leden van Euroturn helpen je hier graag mee. Ook voor de gevorderde turn(st)er kan op hoog niveau in de zaal worden getraind.